Στείλτε αυτή τη σελίδα σε κάποιο φίλοΕπικοινωνήστε μαζί μας
<< επιστροφή  
Μύλος (Μ1 - Μ2)

πό την Πάνω Βρύση ακολουθήστε τον επαρχιακό δρόμο μέχρι το τέλος του χωριού. Σε 700μ θα βρείτε τη Βρύση της Πιρόνας και μετά από άλλα 700μ θα συναντήσετε ένα άλλο μονοπάτι. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θαυμάστε και απολαύστε τη θέα από τα έλατα στο βουνό Βέσιζα. Εκεί μπορείτε να δείτε το μοναστήρι της Λέχωβας.

πό εδώ απολαύστε την μακρινή θέα του Κρυονερίου. Σε αυτό το μονοπάτι, θα περιδιαβείτε μέσα από ελιές, αμπέλια και βερικοκιές. Στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής Μ1, θα αγναντέψετε πάνω στο λόφο, την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου...

διαδρομή Μ1 τελειώνει εκεί όπου αρχίζει η διαδρομή Μ2. Εκεί, στα αριστερά, υπάρχει η Βρύση του Κούρπερη και πιο πέρα ένας παλιός νερόμυλος που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα.
Μετά τον Ποταμό Ελισσώνα, το μονοπάτι συνεχίζει στη ρεματιά και προχωράει σε μια περιοχή με βράχια. Από εδώ, κρατήστε την αναπνοή σας και θαυμάστε την μοναδική θέα από την απόμακρη πόλη του Κιάτου, τον Κορινθιακό κόλπο και τα νησιά Αλκυονίδες.
Στην άκρη του μονοπατιού, θα συναντήσετε καρυδιές, αμυγδαλιές, κυπαρίσσια και πεύκα. Όταν θα διασχίσετε το κοιμητήριο, θα βρεθείτε πάλι πίσω στο Κρυονέρι.

• Διαδρομή Μ1 : 4,4 km
• Διαδρομή Μ2 : 2,1 km

Χάρτης διαδρομής


on top  

Υψομετρικό σχεδιάγραμμα

web site by korinthorama