Στείλτε αυτή τη σελίδα σε κάποιο φίλοΕπικοινωνήστε μαζί μας


αλωσορίσατε στην επανάσταση του GPS!
Το πιο ακριβές σύστημα πλοήγησης που μας συνοδεύει πιστά κατά τις εξορμήσεις και δραστηριότητές σας στη φύση (βουνά ή πεδιάδες), στους δρόμους, στα μονοπάτια κλπ.
Το GPS είναι ένα σύστημα που βασίζεται σε μια διάταξη δορυφόρων, που χρησιμεύουν σαν σημεία αναφοράς στο διάστημα. Η δυνατότητα αυτού του συστήματος είναι, ότι παρέχει πολύ ακριβείς τρισδιάστατες πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφική μας θέση, όπως επίσης ακριβή στοιχεία σχετικά με την ταχύτητα και την ώρα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, κάτω από οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες και οποιαδήποτε στιγμή.

ι βασικές του λειτουργίες είναι η ακριβής εύρεση σημείων αναφοράς πάνω στο χάρτη, χάραξη πορείας διαδρομών προς μια ή άλλη αντίθετη κατεύθυνση, έλεγχος της ταχύτητας της κίνησης στο πεδίο, και πολλές άλλες.
Το σύστημα GPS σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, αλλά εξαιτίας της ιστορικής τεχνολογικής προόδου της τελευταίας δεκαετίας καλύπτει πλέον ένα πολύ ευρύτερο φάσμα διαφορετικών αναγκών πολλών χρηστών σε όλα τα μέρη του κόσμου.
Σε πολύ λίγα χρόνια το GPS έγινε ένα αξεπέραστο εργαλείο προσανατολισμού για δραστηριότητες στη φύση, στα ταξίδια και στον τουρισμό.


web site by korinthorama